Wij blijven er voor ú, juist nu!

20 jan Wij blijven er voor ú, juist nu!

Na een tijd van versoepelingen zitten we toch weer met elkaar in een lockdown. Dit is nodig om het aantal besmettingen terug te dringen. Maar het brengt ook onzekerheid met zich mee, gaan we dit nog vaker meemaken? Er is gelukkig ook hoop, de vaccinaties komen eraan. Deze gaan ons helpen in de strijd tegen de COVID-19 pandemie.

Laten we contact houden

De ouderen in onze dorpen hebben het moeilijk. Nu velen geen bezoek meer kunnen ontvangen en een groot deel van hun sociale activiteiten zijn stilgevallen, voelen zij zich vaak alleen. Het gebrek aan contact duurt al best lang en het verlangen blijft groot. Wij roepen al deze mensen op niet alleen met hun zorgen te blijven zitten en ons te bellen. Wij luisteren graag naar u en denken mee om uw situatie wat aangenamer te maken. U hoeft zich niet te schamen: alle mensen om u heen, jong én oud, hebben nu behoefte aan een steuntje in de rug. Wilt u gewoon een praatje maken, dan mag dat ook. Voel u niet bezwaard en wacht niet te lang.

Samen kunnen we blijven kijken naar wat wel lukt en wat wel kan. Ook bij versoepelingen liggen er initiatieven klaar om op te pakken. Dit doet Mikado niet alleen, dit doet zij samen met u en met onze samenwerkingspartners.

 Welke activiteiten lopen wel door?

 De telefooncirkel: Elke dag rond hetzelfde tijdstip telefonisch contact hebben? De telefooncirkel is er ook voor u!

 Maaltijden aan huis: De gerechten worden verzorgd door Food Connect en zijn als beste getest door omroep MAX.

We helpen: Via de website www.wehelpen.nl kunt u onderling hulpvragen en aanbod matchen. Doet u mee?

Meer informatie of hulp nodig bij het aanmelden van activiteiten? Neem contact met ons op via: 0316 – 250 700 of info@mikado-welzijn.nl.