Whapp maakt het makkelijk om elkaar in de buurt te helpen, zeker nu

11 jan Whapp maakt het makkelijk om elkaar in de buurt te helpen, zeker nu

Zoek je iemand om boodschappen te doen? Of wil je weten wat mensen uit jouw buurt nodig hebben, zodat je kunt helpen? De website WeHelpen.nl heeft ook een app waar je via je telefoon je vraag kunt stellen of je hulp kunt aanbieden: Whapp.

Whapp brengt hulpvragers en hulpaanbieders bij elkaar. Hij stuurt een vraag naar een aanbieder in de buurt. En zoekt verder als het nu niet uitkomt. De app kun je downloaden via de App Store of Google Play.
Whapp werkt heel eenvoudig. Maak een profiel met foto en een korte tekst over jezelf. Je ontvangt vervolgens vragen van buurtgenoten die hulp nodig hebben. Je kunt ook zelf een vraag plaatsen. Zodra iemand een vraag in Whapp stelt, wordt deze een voor een aan de gebruikers in de buurt voorgelegd. Je krijgt dus vanzelf een vraag van Whapp en besluit dan of je kunt helpen. Op de website www.whapp.nl vind je heldere uitleg en instructies.
Vind je het moeilijk de app te installeren? Wij hebben vrijwilligers die jou hier graag bij helpen. Stuur een mailtje naar Bart: b.hoeste@mikado-welzijn.nl of bel hem op nummer 06-107 22 666.