We starten weer op in de buurtlounge!

15 sep We starten weer op in de buurtlounge!

Zo voorzichtig aan starten we weer op met de activiteiten in de buurtlounge in het Huis van Droo. Uiteraard met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen. De buurtlounge is geopend van dinsdag t/m donderdag van 10 tot 12 uur en op donderdag ook van 14 tot 16 uur. Iedere dag is er wel iets te doen, niets moet en veel is mogelijk.

 

Op dinsdag- en donderdagochtend is er de mogelijkheid om te haken en te breien, te tekenen of kaarten te maken, op dinsdag om 12.00 uur kunt u een lekker, vers soepje eten (slechts 1 euro per kom). Op de woensdagochtend is er een Fotoclub. Ook zijn we voornemens om op de woensdagmorgen een ‘ochtend van het goede gesprek’ op te zetten, waarbij gesprekken met wat meer diepgang gevoerd worden onder het genot van een kopje koffie of thee. Op donderdagmiddag worden er spelletjes gespeeld zoals Rummikub. De gastvrouwen verwelkomen u graag!

 

Aanmelden

Wilt u eens een kijkje nemen bij een van de activiteiten? Neem dan contact op met Mandy Boerboom, m.boerboom@mikado-welzijn.nl of 0316-250700(tussen 9.00 en 12.00 uur). Samen bekijken we wanneer het het beste schikt i.v.m. de in acht te nemen richtlijnen.

U vindt de Buurtlounge in het Huis van Droo, Fuutstraat 50, 6921 WJ Duiven.