Vrouwen ontmoeten vrouwen

12 jul Vrouwen ontmoeten vrouwen

Waar een idee al niet toe kan leiden! Nadat kwartiermaakster José Beugels in Westervoort kwam wonen, vond ze het moeilijk aansluiting te vinden bij vrouwen van haar eigen leeftijd. Ze besprak dit met Lucia Dijkstra van Mikado en bij navraag bleek dat ook andere vrouwen behoefte hadden aan contact. Op 25 mei organiseerden ze samen met twee stagiaires een bijeenkomst onder de noemer ‘Vrouwen ontmoeten vrouwen’. Maar liefst 20 vrouwen maakten kennis met elkaar in huize Vredenburg in Westervoort.

Voor vrouwen van 20 tot 60 jaar
De pilot bijeenkomst was direct een succes. De dames voelden zich welkom en er werd volop gekletst en gelachen. En dat is precies de bedoeling! Deze activiteit heeft een vrijblijvend karakter waarbij het vooral draait om plezier en gezelligheid. Tijdens de ochtend werden ideeën verzameld voor de invulling van een vervolgbijeenkomst. Genoemd werden gezamenlijk koken, wandelen, samen de hond uitlaten, maar vooral babbelen.

Nieuwe vriendinnen maken
Het organisatieteam, aangevuld met Esther Eijkenboom en Janine Wulms, heeft een nieuwe bijeenkomst gepland op vrijdag 29 juni. Ditmaal worden de vrouwen uitgenodigd in het theehuis van het Horsterpark in Duiven. Vanaf 13.00 uur wordt er gratis een kopje koffie of thee geschonken, waarna er een ‘surprise’ wandeling staat gepland.
Vind jij het ook leuk vrouwen te ontmoeten, dan ben je van harte welkom. Je kunt gratis meedoen en aanmelden is niet nodig. Wil je afsluiten met een drankje, dan is alleen dit voor eigen rekening.
Bel gerust met Lucia Dijkstra als je vragen hebt: 06-23589003.