Vrijwilligersfeest Westervoort & Duiven: inschrijvingen geopend!

22 okt Vrijwilligersfeest Westervoort & Duiven: inschrijvingen geopend!

Zaterdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Het lijkt nog ver van ons verwijderd, maar de tijd vliegt! In Westervoort betekent dit wederom een groot feest: een feest als dank en waardering voor alle vrijwilligers, organisaties en verenigingen in de gemeente. Alle vormen van inzet zijn enorm waardevol en worden zeer gewaardeerd door gemeente Westervoort. Wie is er echter volgens u vrijwilliger, vrijwilligersgroep of vrijwilligersorganisatie van het jaar en zou het Lokaal Compliment moeten ontvangen?

Op zaterdag 7 december van 19.30 tot 22.30 uur vindt het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de gemeente Westervoort plaats in zalencentrum Wieleman. Natuurlijk is er gezorgd voor een goed programma voor dit leuke avondje uit. Komt u ook?

Het Lokaal Compliment
Kent u een actieve jongere, een vrijwilliger of een organisatie die:

  • u vernieuwend en/of creatief heeft verrast
  • op bijzondere wijze actief is binnen de Westervoortse samenleving
  • Initiatief genomen heeft om de leefbaarheid in Westervoort te verbeteren
  • of zich op andere wijze heeft onderscheiden?

Tot 4 november kunt u hem/haar of de groep nomineren voor het Lokaal Compliment en een geldbedrag van € 500,-.

Vrijwilligersfeest Duiven

Het vrijwilligersfeest van Duiven laat nog wat langer op zich wachten. Reserveert u vast de datum in uw agenda? Het feest is op donderdag 12 maart 2020 en zal waarschijnlijk rond 18:00 uur van start gaan.
U kunt zich nu al aanmelden voor het feest en vrijwilligers voordragen voor de vrijwilligersprijzen. In Duiven zal nog onderscheid worden gemaakt tussen een jongere vrijwilligersprijs (tot 25 jaar), een individuele prijs van 25 jaar en ouder en een groepsprijs.

Aanmelden & nomineren

Voor beide feesten kunt u zich aanmelden en vrijwilligers nomineren via de website van de vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/duivenwestervoort/.

Voor meer informatie over beide feesten kunt u contact opnemen met Bart Hoesté via 06-107 22 666 of b.hoeste@mikado-welzijn.nl.