Vrijwilligerscentrale Mikado organiseert vrijwilligersavond samen met gemeente Duiven

Vrijwilligersverkiezing Duiven 2019

13 dec Vrijwilligerscentrale Mikado organiseert vrijwilligersavond samen met gemeente Duiven

Op donderdagavond 14 maart 2019 bedankt de gemeente Duiven weer alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar belangeloos hebben ingezet in de gemeente Duiven. Ook dit jaar worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en krijgen ze allemaal een mooie en gezellige avond aangeboden.

 

Nieuwe rol voor de Vrijwilligerscentrale

Dit jaar speelt de Vrijwilligerscentrale Mikado een belangrijke rol in de organisatie. Door mede-organisator te zijn bij de Vrijwilligersavond wordt de Vrijwilligerscentrale van Mikado meer zichtbaar voor inwoners en potentiële vrijwilligers. De Vrijwilligerscentrale neemt een belangrijk deel van de uitvoering van de avond op zich door onder andere de nominaties voor de vrijwilliger van het jaar te organiseren, de aanmeldingen voor de avond zelf bij te houden en te zorgen voor de contacten met vrijwilligers. Ook het maken van de nominatiefilmpjes is één van de taken.

 

Wall of Fame

De vrijwilligersavond heeft dit jaar ook weer drie categorieën:

  • Groepsprijs
  • Jongerenprijs t/m 25 jaar
  • Individuele prijs uitgereikt door de vakjury.

Er wordt een “Wall of Fame” gemaakt voor alle genomineerden. Hieraan worden grote posters met logo’s en de namen van de organisaties/genomineerden gehangen. Door het vertonen van filmpjes krijgen alle aanwezigen een beter beeld van de genomineerden en mogen zij nog één keer stemmen op een van de genomineerden. De avond staat echter in het teken van álle vrijwilligers.

 

Breng je stem uit!

“Mikado is de spil binnen alles wat met vrijwilligerswerk, -aanbod en –vacatures te maken heeft. Kortom, heb je namen van actieve vrijwilligers of clubs, bezoek dan de website van Mikado (www.mikado-welzijn.nl) en stel hen voor als kandidaat-prijswinnaars en vraag Mikado meteen naar de meerwaarde voor jouw club”, aldus wethouder Johannes Goosse