Vrijwilligers gezocht!

11 feb Vrijwilligers gezocht!

SOEPMAKER
We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om op dinsdagochtend een pannetje verse soep te koken voor de bezoekers en medewerkers in het Huis van Droo. Alle faciliteiten zijn aanwezig, dus je kunt de soep ter plekke maken. Tegen half 1 komen de gebruikers eten en kun je de soep uitserveren. De kosten worden uiteraard vergoed.

DOCENT NAAILES
We krijgen verschillende vragen voor naailes in Duiven. Zijn er dames die het leuk vinden om een ochtend in de week naailes te geven? In het Praathuis 304, op het Eilandplein, is het mogelijk om dit te organiseren. Afspraken over deelname, naaimachines en andere materialen worden in overleg gemaakt.

FIETSLESSEN
In het voorjaar willen we de fietslessen weer gaan starten en hier hebben we hulp bij nodig. Het zijn vooral vrouwen die zich aanmelden voor de fietslessen. Daarom hebben we ook vrouwelijke vrijwilligers nodig. Ben je lichamelijk fit en wil je helpen? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Heb je interesse in een van de vacatures, neem dan contact op met het Dienstencentrum via telefoonnummer 0316-282032 of per email: dienstencentrum@mikado-welzijn.nl
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur.