Vrijwilligers gezocht!

18 mei Vrijwilligers gezocht!

We zijn weer op zoek naar vrijwilligers die zich, samen met ons, willen inzetten voor inwoners van Duiven en Westervoort die net even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

*Je hebt wat vrije tijd over om je in te zetten voor iemand die het heel goed kan gebruiken

*Het goede weer komt weer onze kant op en jij hebt zin om iets te ondernemen

*Je weet dat we voorzichtig moeten zijn in het contact, maar je wilt met goede inachtneming van de maatregelen kijken hoe je toch van betekenis kunt zijn voor die ander

*En misschien is het voor jezelf ook wel heel fijn weer wat meer onder de mensen zijn.

 

Momenteel zijn we op zoek naar:

 

Gastvrouwen en/of gastheren voor de opstart van Ontmoeting Plus

Als gastvrouw/-heer zorg je dat deelnemers zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Je denkt mee in het vergroten van hun netwerk en verwijst waar nodig verder.

Hoewel deze activiteit nog niet loopt zijn we al wel op zoek, zodat we direct kunnen starten wanneer het weer mag.

 

Telefonische en beeldbelmaatjes

Het is nog niet altijd mogelijk om live contact te hebben. Een gesprek via telefoon of beeld kan dan veilig en fijn zijn.

 

Wandelmaatjes

We krijgen steeds meer meldingen van oudere inwoners die graag weer in beweging komen. Het hoeven geen grote afstanden te zijn, maar een half uurtje een lekker blokje om is voor deze inwoners al een volwaardige activiteit.

 

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op! Dit kan van maandag – donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur via het algemeen nummer: 0316 – 250 700.

Of stuur een mail naar: m.v.d.brink@mikado-welzijn.nl.