Vind jouw bondgenoten bij Connection

18 aug Vind jouw bondgenoten bij Connection

Ben jij (tijdelijk) beperkt door een kwetsbaarheid? Wil je graag met anderen praten over je depressie, je burn-out, je angst of bijvoorbeeld je ziekte? Connection is een community voor kwetsbare mensen. Twee keer per week kan iedereen die daar behoefte aan heeft aansluiten bij een groep mensen die herkenbaarheid en begrip voor hun situatie zoeken. Je eigen ervaringen delen met bondgenoten is goed voor je herstel. Connection is geen therapie, maar een manier om te leren van elkaar in een groep waar je jezelf kunt zijn.

Initiatiefnemer en kartrekker van Connection is Lucia Dijkstra van Mikado, de gespreksleider is Dimitri de Groodt. Tijdens de bijeenkomsten is hij degene die ervoor zorgt dat iedereen tijdens het eerste uurtje kan vertellen over hoe het gaat. Vaak worden situaties herkend en ontstaan er spontaan gesprekken over bepaalde ervaringen die erg leerzaam kunnen zijn. Na een korte pauze volgt er een ontspannen activiteit. Connection is niet alleen een klankbord, maar biedt ook twee uurtjes ontspanning met bondgenoten.

Als je graag wilt sparren met anderen over jouw situatie in een ontspannen sfeer, dan ben je van harte welkom: maandagmiddag in de Stek in Duiven van 13.00 – 15.00 uur en donderdagochtend in de Flierefluiter in Westervoort van 10.00 tot 12.00 uur. Meer weten? Bel Lucia Dijkstra, tel. 06-235 89 003.