Verhalen

MOOIE, PERSOONLIJKE  VERHALEN

 

Als welzijnsorganisatie staan we midden in de maatschappij. We spreken dagelijks talloze mensen, organisaties en hulpverleners over schrijnende onderwerpen, maar zeker ook over de mooie dingen in het leven.

 

Regelmatig horen wij verhalen die zo ontroerend, boeiend of interessant zijn, dat wij hebben besloten deze met u te delen. Verhalen van mooie mensen met een mooi verhaal: u vindt ze vanaf nu verzameld op deze pagina.

 

Heeft u een mooi verhaal en wilt u dit wel met ons delen? Bel met Marion: 06-238 45 010.

 

Veel leesplezier!

Een onverwachte vriendschap

 

Miep is een dame van 84. Ze woont met haar man René in een bejaardenwoning in Duiven, haar zonen wonen in het westen van het land. Ze is pienter en optimistisch, ook al valt ouder worden soms niet mee. Zo heeft ze afscheid moeten nemen van haar grote passie toneelspelen.

 

Lees verder

Gezelligheid op wielen: de Eropuit bus

 

De Eropuitbus heeft u vast wel eens zien rijden in Duiven, Westervoort en omstreken. Het is een bijzondere bus die de mooiste ritten maakt voor bijzondere mensen: de senioren uit onze dorpen. De Eropuitbus rijdt niet om geld te verdienen, maar om ouderen een leuke dag te bezorgen.

 

Lees verder

          

Zegt u het maar!

 

Om de week vindt u in de Duivenpost of Westervoortpost de Welzijnswijzer. In deze rubriek vertellen wij nieuwtjes, doen we oproepen en houden wij u op de hoogte van onze activiteiten.

 

In de linker kolom van de Welzijnswijzer vindt u de rubriek ‘zegt u het maar’. Hierin komen vrijwilligers aan het woord die vertellen wat ze doen voor onze dorpen.

Wij laten u graag kennis maken met Tiny, Wilfred en Mary.

 

Lees verder