Uitnodiging ‘Dag van de Mantelzorg’

Dag van de Mantelzorg 2017

25 sep Uitnodiging ‘Dag van de Mantelzorg’

Bent u mantelzorger en woont u in de gemeente Duiven of Westervoort? Dan nodigt het Servicepunt Mantelzorg van Mikado u van harte uit voor de viering van de ‘Dag van de Mantelzorg’!

 

Bezoekt u wekelijks uw dementerende vader?
Maakt u dagelijks eten voor een familielid?
Haalt u wekelijks de boodschappen voor de buurvrouw?
Zorg u dagelijks voor uw partner?
Dan bent u mantelzorger!

Op de dag van de mantelzorg worden alle mantelzorgers in het zonnetje gezet. Wij hebben een gezellige dag georganiseerd waarbij u zich de hele dag kasteelvrouw of -heer zult voelen. Deze dag wordt u gratis aangeboden, als waardering voor uw inzet en goede zorgen voor een naaste.

Een dagje voor uzelf
Wij ontvangen u graag op donderdag 9 november vanaf 10.00 uur in de buurtlounge van het Huis van Droo, Fuutstraat 50 in Duiven. Om 10.30 uur vertrekken wij (met eigen vervoer) naar Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg.
Na ontvangst in het koetshuis met koffie/thee en een gebakje kunt u kiezen voor een wandeling door de tuin van het kasteel, het dorpje of kunt u meedoen aan een spel in het koetshuis.
Na een uitgebreide lunch volgt er een rondleiding door het kasteel. We sluiten de dag gezellig af met een borrel en vertrekken om 15.30 uur naar huis.

 

Meld u snel aan
Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u zich op tijd aan te melden. Dit kan tot 19 oktober bij het Dienstencentrum (elke werkdag tussen 09.00-12.30) op telefoonnummer 0316-282 032 of via mail dienstencentrum@mikado-welzijn.nl.

Heeft u geen vervoer, laat ons dit bij uw aanmelding weten en dan kijken wij naar een oplossing.

Kent u een mantelzorger? Geef het aan ons door via de telefoon of mail.