TEDx: X-talk de Liemers

11 jul TEDx: X-talk de Liemers

X-talk is een samenwerking tussen mensen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Een onafhankelijk platform voor kennis en inspiratie. Iedereen, individu of organisatie, kan zijn of haar expertise delen en anderen inspireren.

Mensen verrijken door elkaar te inspireren en uit te dagen, door middel van het delen van kennis.”

X-talk de Liemers is het platform voor inspiratie. Binnen dit platform willen wij mensen en organisaties een podium bieden om informatie te verspreiden op het gebied van gezondheid, welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.
X-talk staat enerzijds voor cross-talk. Cross betekent het uitwisselen van kennis. Daarnaast kun je op de plek waar de ‘X’ staat het onderwerp van de talk invullen.

Informatie & inspiratie voor iedereen
Het doel is om zoveel mogelijk mensen binnen de Liemers te bereiken. Wij willen namelijk dat kennis en kunde toegankelijk is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Binnen alle lagen van de bevolking.

Korte en krachtige sessies
Dit doen we door een podium te bieden met korte en krachtige sessies. Gegeven door een inhoudsexpert. Een sessie duurt minimaal 20 minuten en maximaal een uur. Door de korte duur van  de sessies houden we de drempel om aanwezig te zijn laag. Elke sessie wordt vastgelegd op film.

Online filmpjes
Van elke sessie wordt een filmpje opgenomen. Deze filmpjes worden, na de sessies, online op YouTube geplaatst. Je kunt ze vinden onder X-talk de Liemers. Zo blijven ze toegankelijk voor iedereen die dit later wil bekijken. Een bibliotheek vol met kennis en kunde. Altijd beschikbaar.
Aan de website, www.x-talk.nl, wordt momenteel hard gewerkt.

Kennis is macht, kennis delen is kracht
Meer weten? Uw kennis ook via X-talk beschikbaar stellen? Of op de hoogte blijven van de geplande scholingsbijeenkomsten? Neem dan contact op met Bart Hoesté via b.hoeste@mikado-welzijn.nl