Taalhuis deelnemer

TAALHUIS DEELNEMER

Het doel van het Taalhuis:
deelnemers verbeteren hun taalvaardigheden, waardoor zij makkelijker kunnen participeren in de samenleving.

 

 

Mikado is verantwoordelijk voor de taaltrajecten in de gemeente Duiven en Westervoort. We bieden taalondersteuning aan mensen die hun Nederlandse taalvaardigheden willen verbeteren. Dit gebeurt door samen met de deelnemer te lezen, te schrijven en vooral te praten in het Nederlands.

 

Individueel traject

De vrijwilliger komt bij u thuis of op een andere afgesproken locatie, om 1-op-1 met u aan de slag te gaan met de Nederlandse taal.

 

Collectief traject

U maakt deel uit van een groepje van 4 à 5 personen die bijeenkomt in de bibliotheek of op een andere afgesproken locatie. Samen gaat u aan de slag met de Nederlandse taal.

 

Taalcafé

Het taalcafé is een inloopactiviteit waarbij iedereen die interesse heeft aan kan sluiten, zonder zich vooraf aan te melden.
U praat samen met andere deelnemers in het Nederlands over diverse thema’s.

 

Het Taalhuis is een samenwerkingsverband tussen Stichting Lezen & Schrijven, ROC Rijn IJssel, Kunstwerk! de Bibliotheek, gemeente Duiven, Westervoort en Zevenaar, Caleidoz ,Mikado, Prago en Ivio.

Wilt u zich aanmelden als deelnemer?

 

U kunt van maandag tot en met donderdag  tussen 09.00 en 17.00 uur terecht bij Chantal Balke op nummer 06-16733282, ook via WhatsApp. Mailen kan ook: c.balke@santepartners.nl.