Start Beweeguur Duiven

09 aug Start Beweeguur Duiven

Op woensdag 29 augustus van 15.30-16.30 uur start een beweeguur voor iedereen die anderen willen ontmoeten en daarnaast aan zijn/haar gezondheid wil werken. Dit uur is voor (kwetsbare) volwassen die fysiek in staat zijn om te bewegen. Locatie Huis van Droo in Duiven. Neemt u makkelijk dragende kleding en sportschoenen mee?

Samen creatief bezig zijn.

Mikado start donderdag 6 september weer met de creatieve groep in Westervoort.

Deze wordt eens in de twee weken gehouden (op de even weken) op donderdagmiddag, van 13.00 tot 15.00 uur in het ondernemerscentrum, Uitterweert 2 in Westervoort.

Ook in Duiven is er een creatieve ochtend. Deze start op dinsdag 11 september van 10.00 tot 12.00 uur (wordt gehouden in de oneven weken) bij het Praathuis 303, Eilandplein 304 in Duiven.

U kunt aansluiten met uw eigen hobby, zoals schilderen/breien/naaien of meedoen met kleine projecten waarvoor u zich kunt inschrijven. Er wordt soms een kleine bijdrage gevraagd van een paar euro voor materiaal bij een bepaald project.

Ouder-lotgenotencontact.

In september (her)start de oudergroep bij Mikado. De oudergroep is een praatgroep voor en door mensen met een psychische of lichamelijke beperking die kinderen hebben. De oudergroep komt in principe 1 keer per maand bij elkaar om aan de hand van een thema (schuldgevoelens, erfelijkheid, twijfels over ouderschap, hechting met je kind, schaamte, openheid etc.) met elkaar te praten. Deze praatgroep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen.

De ochtenden vinden plaats in het Huis van Droo, Fuutstraat 50 in Duiven en duren van 10.30 uur tot ongeveer 12.00 uur.

Geïnteresseerde ouders kunnen zich aanmelden bij Mikado.

Lijkt het u leuk om mee te doen aan een van deze activiteiten of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Lucia Dijkstra van Mikado: L.Dijkstra@mikado-welzijn.nl