Sociaal raadsliedenwerk

14 dec Sociaal raadsliedenwerk

Iedereen kan de weg kwijtraken in het doolhof van wet- en regelgeving. De Sociaal Raadslieden van Santé Partners werken nauw samen met Stichting Mikado en bieden dan de oplossing. Zij beschikken over een brede kennis van allerlei regelingen en voorzieningen. De Sociaal Raadslieden geven informatie, advies en ondersteuning bij vragen over onder andere uitkeringen, voorzieningen, toeslagen, belastingen, schulden en beslag.

We zullen straks allemaal op onze eigen manier terugblikken op het jaar 2020. Misschien was het voor jou een jaar met tegenslagen. Jij of één van jouw familieleden heeft bijvoorbeeld door de crisis geen baan meer. Dit roept  vaak financiële en juridische vragen op.

We weten ook nog niet wat het komende jaar ons gaat brengen. Een veranderende situatie heeft vaak gevolgen voor jouw financiële huishouding.

De Sociaal Raadslieden van Santé Partners kijken graag met je mee en zullen ondersteuning bieden waar dat kan.

Neem gerust contact met ons op of spreek één van de medewerkers van Mikado even aan. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0900-8433 en via mail op sociaalraadslieden@stmr.nl.
Stichting Mikado is telefonisch te bereiken van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur op telefoonnummer 0316-250 700.