Programma seniorencontactdag 2018

30 aug Programma seniorencontactdag 2018

Veranderingen in de Liemers 1945-2000

Op dinsdag 2 oktober vindt de jaarlijkse Seniorencontactdag plaats in zaal Berentsen te Loo.
Net als ieder jaar hebben de ouderenbonden en Mikado de hoofden bij elkaar gestoken. Samen zijn zij op zoek gegaan naar een middag vullend, gezellig, inspirerend en vooral vrolijk programma. Een programma dat herinneringen oproept en met elkaar verbindt. Met elkaar contact en plezier maken is het doel en dat doen we natuurlijk alleen als u erbij aanwezig bent!

De zaal gaat om 13.30 uur open waarna het programma om 14.00 uur van start gaat. We openen de middag met een welkomstwoord van de wethouder. Waarna we het woord zullen geven aan Sjef van Groningen. Hij zal met enthousiasme en kennis van zaken vertellen over de veranderingen in de Liemers die tussen 1945 en 2000 plaats hebben gevonden. Bent u ook benieuwd naar hoe onze omgeving zich heeft ontwikkeld door de jaren heen? Hoe onze cultuur zich heeft aangepast aan onze huidige normen en waarden? Lijkt het u leuk terug te gaan in de tijd en herinneringen op te halen?

Nadat we nog even hebben nagepraat over alle herinneringen en veranderingen, gaan we naar de “Kudde van Gudde”. Een muzikaal gezelschap dat als geen ander weet hoe ze de sfeer erin kunnen krijgen. Samen brengen zij verschillende liederen ten gehore. Bent u klaar om mee te zingen? Of maakt u liever een dansje? Rond 17.00 uur sluiten we de middag af en gaan we hopelijk met een voldaan gevoel en nieuwe herinneringen terug naar huis.

Kaarten voor deze gezellige middag zijn vanaf 3 september te koop bij de ouderenbonden en Mikado (Fuutstraat 50, Duiven). De kaarten kosten € 5 per stuk. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met traktatie en een drankje met borrelhapje. Tot dan?