Proef het Gemak wegens succes verlengd!

samen eten

08 mrt Proef het Gemak wegens succes verlengd!

Proef het Gemak nu om de week!

Flyer proef het gemak 2016De “Proef het Gemak” aanschuifdiners in Duiven waren zo’n succes dat deze nu structureel worden georganiseerd! Bewoners uit de gemeente Duiven kunnen in Huis van Droo (Fuutstraat 42-50 in Duiven) eens in de twee weken gezellig samen eten & elkaar ontmoeten. Proef het Gemak is een initiatief van Welling Catering, Mikado en het Candea College. Het is gericht op ouderen en alleenstaanden in de Liemers. Een zeer welkom initiatief vanwege de huidige ontwikkelingen in zorg en welzijn die ertoe leiden dat steeds meer mensen thuis op zichzelf zijn aangewezen. Het opdoen van nieuwe contacten en gezellig samenzijn  is het uitgangspunt. We spreken graag de mensen aan die alleen koken en eten ongezellig vinden of  voor wie de dagelijkse maaltijd bereiden een belasting wordt.

Proef het Gemak heeft plaats voor 60 gasten. Leerlingen van het Candea College zullen deze avond samen met enthousiaste vrijwilligers ondersteunen. Na het diner is er een mogelijkheid tot een ontmoetingsactiviteit, bijvoorbeeld een bingo.

Wilt u ook aanschuiven? Op elke donderdagavond in de oneven weken wordt deze avond georganiseerd. Kosten per avond zijn €6,50 voor een 3 gangen maaltijd. Het kopje koffie wordt u nadertijd aangeboden door Welling Catering.Vol=vol. Aanvang 17.00 uur, Huis van Droo Duiven. Meld u aan via het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp: maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 11 uur telefonisch bereikbaar op 0316-282032, of via de email mvt@mikado-welzijn.nl. Indien u vervoersproblemen heeft kunt u dit aangeven, wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.
Meer informatie: www.wellingfacilitair.nl of www.huisvandroo.nl of www.mikado-welzijn.nl