Ouderenwerk bij Maaike in goede handen

18 aug Ouderenwerk bij Maaike in goede handen

Sinds 1 juli is  Maaike van den Brink de nieuwe ouderenwerker bij Mikado.  Maaike woont sinds 10 jaar samen in Duiven en heeft 2 dochtertjes van 2 en 4 jaar. Koken is haar grootste hobby. Ze heeft voorheen gewerkt als buurtcoach in Doetinchem.

 

Even voorstellen

Maaike gaat bij Mikado aan de slag met het ouderenwerk in Westervoort en Duiven. Een van de belangrijke speerpunten is de verbindingen leggen tussen zorg en welzijn en vragen van inwoners  op de juiste plek te krijgen. Met name voor de inwoners wil zij zichtbaar zijn om informatie, advies en ondersteuning te bieden op het gebied van activiteiten, bewegen, ontmoeten en alle andere vragen waar je als mens soms geen raad mee weten met de verstrijken van de jaren.

Een belangrijk thema in deze tijd is het contactverlies dat ouderen ervaren door het wegvallen van activiteiten en contactmomenten in de week. Daar wil ze graag wat aan doen door creatieve oplossingen te vinden met elkaar. ‘Want aansluiting en betrokkenheid houden bij de samenleving bevordert je welzijn’ zegt Maaike

Voelt u zich wel eens alleen of komt er eens iets op uw pad en weet u niet hoe u hiermee om moet gaan? Maaike kan u wellicht helpen. U kunt haar bellen op 06-82636722 of mailen naar m.v.d.brink@mikado-welzijn.nl.