VRIJWILLIGER BIJ MIKADO

Vrijwilligers gezocht, omdat het werk nooit ophoudt!

 

Er is een manier waarop u zinvol actief kunt zijn en blijven. Mikado heeft de nodige beroepskrachten in huis, maar drijft voor een onmisbaar deel op de inzet van een grote schare vrijwilligers. Mensen van alle leeftijden die met plezier een bijdrage leveren om alle diensten en activiteiten mogelijk te maken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwillige krachten, omdat het werk nooit ophoudt en we samen met u meer kunnen en willen realiseren.

Uw inzet, onze kracht!
Ieder mens heeft zo zijn eigen interesses, kwaliteiten en mogelijkheden. Als u daar graag iets nuttigs mee doet, dan zorgen wij voor een passende werkplek. Wat u precies gaat doen en op welke tijden, dat hangt af van uw eigen wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat illustreren we graag aan de hand van een aantal voorbeelden:

 

Wekelijks gaan er mensen op pad voor de Maaltijdvoorziening. Maar misschien is autorijden niets voor u en helpt u liever bij de routeplanning of het invullen van de bestelformulieren. Bent u van nature zorgzaam of houdt u van gezelligheid? Er zijn erg veel activiteiten waar een gastvrouw of heer een belangrijke sleutelrol speelt. En helpende handen zijn op alle plekken welkom. Zowel bij de Dagbesteding, de receptie van Mikado, als bij alle overige activiteiten. U kunt ook kiezen voor een bemiddelende rol bij het project Aangenaam. Of iemand af en toe wat vrijheid gunnen door vrijwilligerswerk te doen bij het B.O.S.-project. Kortom, een keur aan creatieve, administratieve, organisatorische, technische en gastvrije taken.

 

Veelzijdig en inspirerend
Natuurlijk hopen wij u binnenkort als collega te kunnen verwelkomen. Stichting Mikado garandeert u in ieder geval een leuke ervaring en een goede werksfeer! Ook willen wij dat u uw werk naar voldoening kunt doen. Daarom is er aandacht voor uw persoonlijke kwaliteiten, begeleiding door professionele krachten, scholing en overleg met andere vrijwilligers. U ontvangt als vrijwilliger een overeenkomst en u bent goed verzekerd.

 

Doet u ook mee?
Voor informatie of vragen kunt u op iedere werkdag van 9.00 tot 12.30 uur bellen of mailen met:

 

Stichting Mikado
Fuutstraat 50
6921 WJ Duiven
Tel: 0316 – 250700
Email: info@mikado-welzijn.nl