OOK-groep: Angst en schuldgevoel

12 nov OOK-groep: Angst en schuldgevoel

Op 15 november a.s. komt de OOK groep weer bij elkaar. De OOK groep is een ontmoeting voor ouders met een psychische en/of fysieke kwetsbaarheid. Dit keer gaan we aan de slag met het thema : “Angst en schuldgevoel”.  We praten over onze angstgevoelens: heeft mijn kind hetzelfde als ik, hoe vind ik daar een balans in en projecteer ik niet te veel op mijn kind?
En de schuldgevoelens: mijn kind is een “jonge mantelzorger”, heeft veel verantwoordelijkheid en is daardoor vroeg volwassen.

De bijeenkomst  zal door Karin Adriës van Indigo (GGZ preventiewerker) worden geleid. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom op 15 november in Huize Vredenburg , Klapstraat 112 in Westervoort, aanvang 09.30 uur. Aanmelden of info bij Mikado, Lucia Dijkstra, telefoonnummer 06-23589003.