Mikado trakteert op Een Mooie Dag

MIKADO TRAKTEERT OP EEN MOOIE DAG

Trakteer op een mooie dag!

 

Mikado heeft met Brasserie Een Mooie Dag uit Duiven een plan bedacht waarbij wij in 2018 elke week 4 kwetsbare en eenzame mensen gratis kunnen laten eten in de brasserie. Daarvoor hebben we sponsoren nodig. Ondernemers met een groot hart. Ondernemers zoals jij!  Voor een paar tientjes sponsor jij een tafel en geef je in één klap een mooie herinnering aan 4 eenzame personen.

 

Een klein bedrag voor een grote dag

 

Als ondernemer in de gemeente Duiven of Westervoort sta je midden in het leven. Je doet waar je goed in bent en wat je passie is. Daarom heb je waarschijnlijk geen tijd om stil te staan bij wat er in jouw directe omgeving aan stil verdriet leeft. Groot woord hè, verdriet! Want wat is er aan de hand?

In onze dorpen zijn er 2.170 ouderen extreem eenzaam. En onder extreem verstaan verstaan we senioren die slechts één keer per maand bezoek krijgen en hun eigen stem zelfs niet of nauwelijks horen.  Daarnaast is er sprake van ondervoeding onder 15 tot 25% van deze mensen. Eenzaamheid en depressie zijn hiervan de oorzaak.

 

Maar het goede nieuws is dat jij op een hele simpele manier deze mensen kan helpen. Met een klein eenmalig bedrag geef jij aan 1, 2 misschien 3 of zelfs 4 mensen een dag om nooit te vergeten. Een dag die ze helpt weer onder de mensen te komen en anderen te ontmoeten.

 

Doe mee, ze hebben je nodig!

 

In samenwerking met hulpverleners in zorg en welzijn worden deze mensen opgespoord. Vervolgens gaan we deze mensen uitnodigen voor een uitgebreide lunch of diner in groepjes van 4. De organisatie van deze wekelijkse activiteit ligt op de schouders van Mikado. Deelnemers worden voor de deur afgehaald en ook weer teruggebracht door de Eropuit bus.
Brasserie Een Mooie Dag stelt elke week een tafel ter beschikking en zorgt voor een gezond en heerlijk 3-gangen diner of een uitgebreide lunch incl. 2 drankjes. Hiervoor brengen ze slechts de kostprijs in rekening.

 

Trakteren doe je zo!

 

Je kunt ons als volgt sponsoren:
–  een tafel (4 personen) 60 euro
–  een stoel 15 euro.
Je ontvangt hiervoor een factuur van Mikado. Jouw gift is fiscaal aftrekbaar.

 

Geef je op bij Marion Smid, telefoon 06-23845010.
Mailen kan ook:
m.smid@mikado-welzijn.nl

De volgende sponsoren hebben een of meerdere tafels gereserveerd, waarvoor onze hartelijke dank!