ADVISEUR ZORG EN DIENSTVERLENING

Of je nu jong of oud bent, gezond of ziek, samen of alleen, iedereen loopt wel eens vast. Opeens sta je voor iets onverwachts in het leven. Een verlies, een ziekte, een handicap of psychische problemen. Misschien een aangepaste woning, een persoonsgebonden budget of werkloosheid. Alles is mogelijk en het kan iedereen overkomen. Door de wirwar aan vragen en gevoelens raak je gemakkelijk in de knoop. En waar kun je dan terecht voor hulp of advies?

Bij de Adviseur Zorg en Dienstverlening!
Iemand die de situatie begrijpt en de weg kent in alle voorzieningen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Iemand die orde schept in de chaos, hulp biedt, adviseert of bemiddelt. Iemand die luistert en naar een passende oplossing zoekt.

 

De adviseur is er voor jou, voor u, voor iedereen. Onafhankelijk en geheel kosteloos. Kom dus gerust eens langs op het inloopspreekuur of maak een afspraak voor een bezoek aan huis.

 

Deze functie is gerealiseerd door de gemeenten Duiven en Westervoort, in samenwerking met een aantal andere organisaties. Alle inwoners van Duiven, Westervoort, Loo en Groessen kunnen dan ook een beroep doen op de Adviseur Zorg en Dienstverlening. Een afspraak voor een huisbezoek is zó gemaakt.

 

De adviseur Zorg en Dienstverlening houdt spreekuur in het WWZ-Loket:

 

Gemeente Westervoort, dinsdag van 9.00 tot 10.30 uur
Gemeente Duiven, donderdag van 9.00 tot 10.30 uur

 

Voor beide gemeenten is het telefoonnummer van het WWZ-loket:
Tel: 0900 – 27 91 111.
Het mobiele nummer van onze adviseur: 06 – 1054 6032.

 

Op andere dagen kunt u bellen of mailen met:
Stichting Mikado
Fuutstraat 50
6921 WJ Duiven
Tel: 0316 – 250700
E-mail: info@mikado-welzijn.nl

 

GEWOON DOEN, ER SAMEN UITKOMEN!