Ontdek je talenten bij poppodium Willemeen

27 okt Ontdek je talenten bij poppodium Willemeen

Zoek je een leuke activiteit waarbij je nieuwe mensen leert kennen, een leuke tijd kan hebben én werkervaring op kan doen? Word dan vrijwilliger bij Willemeen, het poppodium in hartje Arnhem.
Samenwerken in een dynamische omgeving met leeftijdgenoten, dat is waar Nick Hirst het woensdag 8 november in het Huis van Droo over gaat hebben. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom bij zijn presentatie.

Uitdagend vrijwilligerswerk voor jongeren

Er worden allerlei activiteiten georganiseerd bij Willemeen. Bijvoorbeeld concerten, theater- en dansvoorstellingen, filmavonden en battles.  In de grote zaal (cap. 300 bezoekers), het café en de zeefdrukkerij werken ruim 120 vrijwilligers samen met een groep beroepskrachten aan 170 activiteiten per jaar.
Er zijn allerlei werkzaamheden die door vrijwilligers kunnen worden gedaan. Vind je het leuk het promotiemateriaal te ontwikkelen, ben jij een organisatietalent of sta je liever achter de bar? Bij Willemeen kijken we samen wat je leuk vindt en waar je talenten liggen.

Foutjes maken mag

Nick, inmiddels bedrijfsleider bij Willemeen, begon er zelf 8 jaar geleden ook als vrijwilliger. Hij wilde altijd al iets met evenementen doen, maar het stigma op zijn diagnose PDD-NOS belemmerde zijn kansen op school om zichzelf hierin te ontwikkelen.  “Dankzij het vrijwilligerswerk werd me wel duidelijk waar ik goed in ben. Bij ons krijgt niemand een stempel opgedrukt, ook niet als je een rugzakje hebt. Je kunt in je eigen tempo bekijken wat je kan en er is altijd iemand om op terug te vallen. Ik heb er een geweldige baan en een hechte vriendengroep aan over gehouden”.

Vergoeding van reiskosten

Misschien vormt het reizen naar Arnhem een financiële belemmering. Niet nodig, want jouw reiskosten worden vergoed. Daarnaast kan je gewoon mee-eten als je aan het werk bent.
De presentatie vindt plaats op woensdag 8 november a.s. in het Huis van Droo, Fuutstraat 50 in Duiven. Aanvang 19.00 uur. Op www.willemeen.nl vind je ook uitgebreide informatie.