Ondersteuning bij invullen belastingformulier IB 2016

Mikado Belastingdienst

02 feb Ondersteuning bij invullen belastingformulier IB 2016

Het nieuw jaar is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de belastingaangifte.Tot 1 mei 2017 heeft u de tijd om de aangifte inkomstenbelasting over 2016 in te vullen en op te sturen.

Inwoners van de gemeente Duiven en Westervoort met een minimum inkomen, die minder valide zijn en/of ouderen die hulp willen bij het invullen van hun belastingformulieren kunnen zich tot 1 mei aanmelden bij Stichting Mikado. Dit kan telefonisch op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur op nummer 0316-250700. Zij worden door Stichting Mikado in contact gebracht met de belastingvrijwilligers Henk de Leeuw, Gert van Kerkhof en Jeannetta van Kerkhof. Henk, Gert en Jeannetta zijn ervaren vrijwilligers die sinds 2001 in samenwerking met ons burgers in de gemeenten ondersteunen bij het invullen van de belastingformulieren.

Het verzorgen van de aangifte vindt plaats in voormalige basisschool De Timp, Walcherenstraat 5 in Duiven. Na aanmelding maken wij met u een afspraak. Mocht u niet in staat zijn om naar De Timp te komen, dan is een thuisbezoek mogelijk. De kosten bedragen € 10,- per aangifte, voor een thuisboek betaalt u een meerprijs.