Nieuwe kwartiermakers met mooie plannen

15 sep Nieuwe kwartiermakers met mooie plannen

Het team kwartiermakers van Mikado is uitgebreid met Robbert, Dominic en Pascal. Kwartiermakers geven vanuit hun eigen ervaringen steun aan mensen die kwetsbaar zijn. Een voorbeeld is Connection: een gespreksgroep waar je veilig en open over je problemen kunt praten met lotgenoten.

Maak kennis met de heren
Robbert Wevelkate heeft een angststoornis. Juist dit heeft zijn interesse in psychologie aangewakkerd. Via de RSD werd hij doorverwezen naar Mikado voor vrijwilligerswerk en zo kwamen de kwartiermakers op zijn pad.
Dominic Beekmans is op de maandag gespreksleider naast Dimitri bij Connection. Hij heeft door zijn PTSS en depressies veel meegemaakt de laatste jaren. Met zijn ervaringen helpt en ondersteunt hij iedereen die hij ontmoet bij deze gespreksgroep.
De derde nieuwe kwartiermaker is Pascal Hospers. Ook hij is als gespreksleider betrokken bij Connection, maar dan op de donderdag. Hij gaat onder meer als ervaringsdeskundige lezingen geven over autisme. Daarnaast is hij met Dimitri een muziekproject aan het opstarten in Westervoort. Hier gaan we zeker nog meer over horen.

De drie ict-musketiers
De heren voelen zich helemaal thuis in het kwartiermakersteam van Lucia. Ze zijn zelfs zo enthousiast, dat ze het plan opgevat hebben om iets terug te doen. Het toeval wil dat zowel Robbert als Dominic grafisch vormgever zijn en Pascal de kneepjes van het vak ict-beheer kent. Daarom hebben zij hun krachten gebundeld en een plan gemaakt om Connection marketingtechnisch echt op de kaart te zetten door uitgebreid promotiemateriaal te ontwikkelen. “Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken die kampen met een burn-out, een depressie of welke stoornis dan ook. Door erover te praten met ‘bondgenoten’, kan je van elkaar leren. Je kunt rekenen op steun, begrip, maar ook ontspanning en humor”, aldus de heren.

Wil jij meer weten over Connection? Bel Lucia Dijkstra: 06-235 89003 of kijk op onze website www.mikado-welzijn.nl.