Nieuwe gezichten bij Mikado

05 jan Nieuwe gezichten bij Mikado

Chantal

Ik ben Chantal Balke, de linker dame op de foto. Nu woon ik nog met partner en dochter van 5 in Vught. In het voorjaar van 2018 verhuizen wij naar Elst om dichter bij familie en vrienden te wonen.

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als sociaal pedagogisch hulpverlener bij onder andere Pro Persona, RIBW Brabant en bij het steunpunt Mantelzorg en Vrijwilligers Heusden, mag ik nu het team van Mikado versterken als sociaal werker.

Hierbij zal ik mij onder andere gaan bezighouden met activerend huisbezoek en samenlevingsopbouw. Samen met u wil ik kijken waar talenten en mogelijkheden liggen.

Ik geloof namelijk dat ieder mens van betekenis wil en kan zijn.

Graag tot ziens in Duiven/Westervoort.

 

Leonieke

Ik ben Leonieke Jansen, 35 jaar en woon in Westervoort. Trotse moeder van een zoon van 5 en een zoon van 3. In mijn vrije tijd lees ik graag en dan het liefst een spannend boek.

Na mijn opleiding heb ik bij verschillende welzijnsorganisaties in Utrecht en Arnhem gewerkt.

Per 1 november werk ik bij Mikado Welzijn waar ik onder andere aan de slag ga met het Groenteplein in Westervoort. Ook zal ik verschillende projecten voor jeugd en jongeren gaan ondersteunen. Daarnaast ondersteun ik om de week het Aanschuifdiner in het Huis van Droo in Duiven. Mijn werkdagen zijn vooralsnog woensdag en donderdag.

Graag tot ziens!