Mondkapjes van De Flierefluiter Westervoort

18 aug Mondkapjes van De Flierefluiter Westervoort

Half mei zijn we met elkaar weer voorzichtig gestart buiten op het Groenteplein. Deze is ruim opgezet, dus in kleine groepjes was het makkelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Voor veel mensen was het prettig weer buiten actief te zijn.

Per 1 juni zijn we ook weer binnen in activiteitencentrum de Flierefluiter aan de slag gegaan. Truus Swarte, die dit tijdelijke onderkomen een warm hart toedraagt, kwam met het idee om mondkapjes te gaan maken. Gelukkig kreeg ze al snel hulp en maken we nu mondkapjes voor zowel volwassenen als kinderen. We maken gebruik van allerlei stukken stof, dus onze collectie is heel divers. Alle kleuren, printjes en motiefjes zijn mogelijk. We verkopen de mondkapjes voor 2 euro, de opbrengst wordt besteed aan materialen voor het Groenteplein. Ook is er de mogelijkheid om een mondkapje te ruilen tegen bijvoorbeeld een keertje in de avonduren de plantjes op het plein water geven of een andere dienst.

We zijn geopend op maandag, woensdag en donderdag (vrijdag in overleg). Heeft u nog stof over, wilt u een mondkapje van ons kopen of heeft u vragen, dan kunt u bellen naar Leonieke Jansen 06-44458152 of mailen naar Flierefluiter@mikado-welzijn.nl