Doe mee aan de tweede editie van Beursvloer de Liemers

10 nov Doe mee aan de tweede editie van Beursvloer de Liemers

Op 20 november a.s. vindt de tweede Liemerse Beursvloer plaats. Hét moment voor organisaties en verenigingen om ondersteuning te vragen aan het bedrijfsleven. Middelen, mankracht, kennis of facilitaire zaken… #durf te vragen! Voor bedrijven is de Beursvloer een positief marketingmiddel met het predicaat ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Met gesloten beurs handelen maatschappelijke organisaties en bedrijven een uur lang in vraag en aanbod.

Ook dit jaar vindt de Beursvloer weer plaats bij het Liemers College, locatie Landeweer, in Zevenaar. Tientallen bedrijven en organisaties krijgen de kans om binnen een uur zoveel mogelijk matches tot stand te brengen die ter plekke door een notaris worden bekrachtigd. Enkele voorbeelden:
-Rotary Duiven en OBS Carrousel & Da Vinci: expertise delen.
-Publiceervoormij en Milieuvrienden Duiven: hulp bij de bouw van een website.
-Welling Catering en Mikado: organiseren van een 2 wekelijks diner voor mantelzorgers.
De deelnemende verenigingen en stichtingen doen ook iets terug voor de bedrijven die hen helpen. Ze stellen bijvoorbeeld zaalruimte beschikbaar voor bijzondere bijeenkomsten of zorgen voor naamsvermelding op sociale media. Zo ontstaat een win-win situatie.
De eerste beurseditie leverde vorig jaar ruim 44 matches op met een geschatte waarde van

€ 22.000,-. Zowel organisaties, bedrijven als bezoekers waren vol enthousiasme aan het netwerken.

Beursvloer De Liemers is een initiatief van de Liemerse Uitdaging, ondersteund door welzijnsorganisaties Welcom, Caleidoz en Mikado.

Bedrijven en maatschappelijke instellingen uit de gemeenten Westervoort, Duiven, Zevenaar, Rijnwaarden en Montferland kunnen zich voor de Beursvloer inschrijven op de website van de Liemerse Uitdaging: http://liemerseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/.