Marieke en Jeroen maken werk van welzijn

18 mei Marieke en Jeroen maken werk van welzijn

In de maand april mochten wij bij Mikado twee nieuwe medewerkers van harte welkom heten: Marieke en Jeroen. Niemand kan u beter uitleggen wat ze gaan doen, dan zij zelf.  Hierbij hun introductie.

Marieke – kwartiermaker/sociaal werker
Mijn naam is Marieke Nijland, 51 lentes jong en geboren en opgegroeid in Rheden. Sinds 1992 woon ik in Duiven.  De afgelopen 19 jaar ben ik werkzaam geweest als re-integratieconsulent en jobcoach, waarvan de laatste 5 jaar als ambulant begeleider voor mensen met een GGZ problematiek.  Per 1 april ben ik gestart als kwartiermaker/sociaal werker bij Mikado.  Een bewuste keuze, omdat ik vooral graag wil dat kwetsbare mensen en mensen met een beperking succesvol kunnen deelnemen aan onze samenleving.  Verbinding maken en samenwerken met en voor elkaar.  Wilt u meer van mij weten of vraagt u zich af welke mogelijkheden er voor u zijn binnen de mooie activiteiten van Mikado? Kom dan gerust een keer een kopje koffie drinken.  U kunt mij bereiken via e-mail m.nijland@santepartners.nl of telefonisch op 06-23491845.

Jeroen – jongerenwerker
Ik ben Jeroen Ruijters, 45 jaar en zet mij al jaren in voor jongeren als jongerencoach. Per 15 april ben ik gestart als jongerenwerker in het mooie Duiven. Mijn doel is om de jongeren in Duiven te helpen! Dat ga ik doen door op straat en online contact met ze te leggen en vooral goed naar ze te luisteren. Verder wil ik activiteiten gaan organiseren en projecten op gaan zetten, die ervoor gaan zorgen dat de jongeren hulp krijgen op welk gebied dan ook, zodat ze volop kunnen meedoen in de maatschappij. Ik sta altijd klaar voor jongeren en wil vooral met hen samenwerken. Voor jongeren en door jongeren! Voor alle jongeren geldt; wanneer ik kan helpen, op welk vlak dan ook, laat het mij gerust weten. Jullie kunnen mij bereiken via e-mail j.ruijters@santepartners.nl of telefonisch op 06-13376863.