Maandelijkse jongerenontmoetingen in Duiven!

10 sep Maandelijkse jongerenontmoetingen in Duiven!

Vanaf september vinden er maandelijks jongerenontmoetingen plaats voor en door jongeren van 15-21 jaar. Jongeren die hun vriendenkring willen vergroten of op zoek zijn naar gezelligheid, zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld om samen te gamen (ps4/switch), te poolen, bordspellen, bowlen of samen een activiteit op te zetten.

De bijeenkomsten vinden momenteel plaats in jeugdhonk de Mast in Duiven. De Mast is een vrijstaande ruimte naast de voetbalkooi op de parkeerplaats bij DVV (Westsingel 37a in Duiven). De ruimte is voorzien van tafels, stoelen, banken, pooltafel, voetbaltafel, kleine tv en beamer. Ook buiten is er genoeg ruimte om te zitten.
Er kunnen er allerlei activiteiten gepland worden, van bowlen en biosscoop tot paintballen en bootcamps.

Iedereen welkom
I
edereen die nieuwe vrienden wil maken is welkom. Wij vinden het belangrijk dat er een sfeer is van ongedwongenheid en wederzijds respect en waar ruimte is voor ieders behoeften en wensen. Gewoon samen leuke dingen doen, in goede harmonie, niets meer en niets minder.

Daarnaast mag het honk onderhand wel eens gepimpt worden. De muren zijn nu nog kaal en ongezellig wit. Meedenkers gevraagd dus! Ben jij handig in het gezelliger maken van deze ruimte?

Ondersteuning jongerenwerker
Natuurlijk is er altijd een jongerenwerker aanwezig. Hij zorgt voor de veiligheid en kan meedenken in hoe wij bepaalde activiteiten kunnen realiseren. Ook weet hij wat er allemaal mogelijk is in de omgeving en kan daarom de meeste vragen beantwoorden en informatie geven.

Meer info of vragen?
Zou je een keer willen langskomen? Natuurlijk kan dat. Mocht je het fijn vinden om van tevoren eerst app contact te hebben, dan kan dat ook via: 06 – 107 22 666 (Bart).
Tot snel?