Levensboek

Levensboek

27 mei Levensboek

Levensboek

 

“Ach meneer, ik zou er een boek over kunnen schrijven, wat ik allemaal niet heb meegemaakt…”Als we dan vragen waarom ze dat dan niet doen, dan is het antwoord vaak: “Ja, maar dat moet je dan wel kunnen.” Welnu, dan ligt hier een kans!

Bent u iemand die zijn of haar levensverhaal in een mooi boek  opgenomen wil zien, gewoon omdat u dat leuk vindt of omdat u iets wilt nalaten, dan kunt u uw verhaal aan ons kwijt en wij zullen dan dat verhaal voor u opschrijven en er uiteindelijk een mooi boek van laten maken.

“Wij”, dat is Mikado waar vrijwilligers werken die hun tijd en energie willen besteden om naar uw levensverhaal te luisteren. Zij komen dan bij u op bezoek, wekelijks of wanneer u wilt, luisteren en nemen wat u vertelt mee naar huis en gaan daar een mooi verhaal van maken. Al die mooie verhalen van u komen dan in uw eigen boek te staan, leuk voor uzelf en voor de mensen die u lief zijn en die graag willen weten hoe uw leven is verlopen. De nadruk ligt op de tekst die ondersteund wordt door fotomateriaal of met bepaalde waardevolle documenten door uzelf aangeleverd.

Wij komen bij u thuis, uiteraard een aantal keren. Hoevéél keren is afhankelijk van de hoeveelheid verhalen. U vertelt, wij luisteren en helpen u ook soms om de draad weer op te pakken. En daarbij: niemand anders dan u bepaalt wat er in het boek komt. Wij beschouwen wat u ons vertelt ook als vertrouwelijk.

Wij doen dit werk gratis. Maar, het drukken van het boek kost natuurlijk wel geld. De ervaring leert dat een boek van zo’n 80 bladzijden ongeveer € 20,- kost. Dan heeft u een harde kaft en een (beperkt) aantal pagina’s waarop kleuren worden afgedrukt. Hoe meer kleur, des te duurder wordt het boek. U kunt bij voorbeeld 2 exemplaren bestellen, maar ook grotere oplagen zijn mogelijk.

 

Interesse?
Lijkt het u wel wat? En bent u bereid er net als wij tijd in te steken, neem dan contact met ons op:
Mikado Welzijn
Kastanjelaan 3a, 6921 ER Duiven
Tel: 0316 – 250 700 Email: info@mikado-welzijn.nl

Wij hebben nóg een e-mailadres, dat is j.berg.13@hotmail.nl en ook nog een ander telefoonnummer, 0316-280916. We maken een afspraak en we komen een keer langs. We nemen dan wat voorbeelden mee van wat we al gemaakt hebben.