Lekker eten in goed gezelschap: De eetclub.

12 apr Lekker eten in goed gezelschap: De eetclub.

Lijkt het u leuk om met een klein groepje te eten, gewoon gezellig bij iemand thuis? Dan is de eetclub misschien iets voor u!

 

Bij de eetclub vormen mensen kleine groepjes die eens in de maand of om de zoveel weken bij elkaar gaan eten. Samen aan tafel is tenslotte een stuk gezelliger dan alleen eten. Bovendien zijn er veel gerechten die je niet zo snel voor één persoon kookt. Voor een eetclubje is het dus dankbaar koken! Daarnaast is het natuurlijk gezellig en leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Op dit moment is er een groepje gestart bestaande uit 4 dames uit Duiven en Zevenaar. De dames geven aan dat het leuk is om recepten uit te wisselen en samen te eten. Zij hebben onderling wel de afspraak gemaakt dat het eten geen ‘’culinair hoogstandje’’ hoeft te zijn. Het gaat meer om de gezelligheid en het samenzijn.

 

Lijkt het u ook leuk om mee te doen aan een eetclubje of wilt u meer weten? Bel dan naar Yvonne Bloemberg 06-44458152 of mail naar y.bloemberg@mikado-welzijn.nl. Bij meer aanmeldingen kan er rekening gehouden worden met bijvoorbeeld woonplaats en leeftijd.