Laatste nieuwtjes

21 feb Laatste nieuwtjes

Scool is cool

Zit uw zoon of dochter op het Candea College en heeft hij of zij moeite met het maken van huiswerk? Enthousiaste en professionele vrijwilligers bieden iedere dinsdagmiddag kosteloos op het Candea huiswerkbegeleiding. Dit varieert van ondersteuning in het plannen van het huiswerk, het ondersteunen bij lastige vakken tot het overhoren van de stof. Voor vragen kunt u terecht bij de mentor van uw zoon of dochter.

 

Groenteplein

Op het schoolplein van de voormalig basisschool de Flierefluiter in Westervoort ligt het Groenteplein. Hier verbouwt een enthousiaste groep vrijwilligers groente en fruit en worden er diverse tuinartikelen zelf gemaakt. Denk hierbij aan insectenhotels, vogelverschrikkers etc. Mocht u over veel tuinkennis beschikken, maar bijvoorbeeld zelf niet meer in staat zijn in de tuin te werken, dan zouden we heel graag gebruik willen maken van uw kennis.

 

Aanschuifdiner de Boomgaard

Iedere eerste dinsdag van de maand, vanaf 17.00 uur,  is er een aanschuifdiner in de Boomgaard (kerkvoorNu). Vindt u het gezellig samen te eten, dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Mikado via 0316-250700.