Kom in actie in de buurtlounge

Mikado Buurtlounge

27 okt Kom in actie in de buurtlounge

Deze zomer werd de buurtlounge in gebruik genomen in een van de mooiste gebouwen van Duiven: Het Huis van Droo. Wij zijn op zoek naar mensen met leuke verhalen, een interessante hobby of een activiteit waarvoor wij de buurtlounge gratis ter beschikking stellen. Heeft u een leuk idee? Wij helpen u met de organisatie en de pr!

 

De buurtlounge is een comfortabel en gezellig wijkcentrum waar iedereen binnen kan lopen voor een kopje koffie, een ontmoeting of gewoon voor een praatje. Maar er kan nog zoveel meer! De ruimte is voor allerlei doeleinden geschikt en van alle gemakken is voorzien. Er kunnen lezingen, tentoonstellingen en allerlei activiteiten worden gehouden. Heeft u bijvoorbeeld een leuke hobby waar u over wilt vertellen, dan bent u van harte welkom in de buurtlounge.

 

Ideeën van harte welkom

Je staat er niet altijd bij stil, maar iedereen heeft wel een bijzonder verhaal, een talent of een hobby waar je erg enthousiast over bent. Misschien maakt u prachtige foto’s die u wel tentoon wilt stellen in de buurtlounge. Of u maakt handgemaakte artikelen waarover u wilt vertellen of een workshop wilt geven. Misschien heeft u prachtige reizen gemaakt waarover u mooie verhalen kunt vertellen. Heeft u een leuk idee, neem dan contact met ons op. We gaan samen kijken hoe wij uw idee vorm kunnen geven en zorgen voor de nodige publiciteit. Bel met Gea Mulder van Mikado: 0316-250 700.

 

Altijd verse koffie en een praatje

De buurtlounge is er voor iedereen! Wilt u een krantje lezen, met moeders onder elkaar aan de koffie, een spelletje doen of gewoon een praatje maken? Onze vriendelijke gastvrouwen en -heren zorgen ervoor dat de buurtlounge geopend is op elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.