JONGERENWERK

JONGERENCOACHING

 

Soms zijn er momenten in je leven dat het even niet meezit. Je hebt het even gehad met school, je kunt geen werk of stageplek vinden, je hebt een aantal schulden, je vindt geen aansluiting bij leeftijdsgenoten en je voelt je soms alleen, of misschien spelen er andere dingen. Je wilt iets van je leven en toekomst maken, maar weet niet goed hoe dat aan te pakken. Dan is een persoonlijke coach misschien iets voor jou. Iemand die je helpt bij dat wat jij wilt bereiken.

 

Coaches
Bij Coaching voor Jongeren van Stichting Mikado werken verschillende vrijwillige coaches. Van jong tot oud, man of vrouw, met verschillende achtergronden en talenten en met verschillende interesses. De coach is er speciaal voor jou en geeft je advies, ondersteuning, of alleen een luisterend oor. Samen zoeken we een coach die bij je past.

 

Hoe het werkt
Je maakt kennis met een coach. Als het tussen jullie klikt gaan jullie samen van start (als het niet klikt maak je kennis met een andere coach). Je spreekt gemiddeld één keer in de week samen af.

 

Wat wordt er van je verwacht
Er zijn geen kosten verbonden aan Coaching voor Jongeren. Om een hulp van een coach te krijgen moet je wel iets van je leven willen maken, tussen de 11 en 27 jaar zijn en – heel belangrijk – zélf gemotiveerd zijn!

 

Aanmelden
Stuur een mail naar j.ruijters@santepartners.nl met je naam en adres- gegevens en geef aan waarom je geïnteresseerd bent in Coaching voor Jongeren. Vervolgens maken we een geheel vrijblijvende afspraak om kennis te maken en meer informatie te geven. Je kunt ook appen naar 06-13376863.

Klik op de afbeelding om de folder te openen.

VAN BASISSCHOOL NAAR VOORTGEZET ONDERWIJS

 

Maak je net de overstap van basisschool naar voortgezet onderwijs en moet je erg wennen aan het nieuwe systeem? Huiswerk maken, plannen en organiseren van jouw leerwerk of andere zaken? Samen met het Candea College ondersteunen wij hierin!

 

Wil je weten of het wat voor je is? Stuur dan een app naar Jeroen Ruijters via 06-06-13376863. Mailen kan ook:  j.ruijters@santepartners.nl.

Folder jongerencoach voor brugklassers

Klik op de afbeelding om de folder te openen.

Try Aut

 

De bijeenkomsten voor jongeren met een vorm van autisme (11-16 jaar) zijn weer van start. Om de week op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur in het Huis van Droo aan de fuutstraat 50 in Duiven en om de week op vrijdag van 15:30 tot 17:00 uur in het jongerencentrum Creon in Westervoort. De groep bepaalt de activiteiten.

Denk aan weerwolven, bingo, een schilderactiviteit, een fotografieopdracht buiten, een filmavond enzovoort. Als jongere kun je aangeven welke activiteiten je zou willen doen. Wij nemen dat dan mee in de planning.

 

Klinkt dit interessant of wil je meer weten? Je kunt appen/berichten naar:

Suzanne Hartemink via 06-23775132, mail s.hartemink@mikado-welzijn.nl of

Robbert Wevelkate via 06-10059995, mail r.wevelkate@mikado-welzijn.nl.

 

 

Chillgroep 17-32

 

We zijn weer gestart met de ontmoetingsgroep voor 17-32 jarigen: tweewekelijks op de maandagavond leuke dingen doen van 19.00 tot 22.00 uur.  Denk aan een filmavond, gameavond, bordspellen, terrasje pakken, poolen etc. Wat we gaan doen wordt door de groep bepaald.

 

Vind je het leuk om meer (lokale) contacten te hebben, vriendschappen op te doen en leuke dingen te ondernemen? Sluit gerust eens aan. Houd er wel rekening mee dat eventuele kosten door ieder zelf betaald wordt.

 

Klinkt dit interessant of wil je meer weten? Je kunt appen/berichten naar:

Robbert Wevelkate via  06-10059995, mail r.wevelkate@mikado-welzijn.nl.

 

 

Je passie ontwikkelen & vrijwillige inzet

 

Weet je al wat je wilt doen later en wil je daar vast ervaring in op doen? Of lijkt het je sowieso leuk om bezig te zijn met dingen die je leuk vindt?

Of het nou iets is wat je wekelijks wilt doen of zo nu en dan, kom gewoon eens met ons in gesprek. Er zijn veel leuke dingen te doen!

JOUW EIGEN INITIATIEF?

 

Mis je iets in gemeente Duiven? Bijvoorbeeld een hangplek, maandelijkse feestjes of een biosscoop? Zou jij dat graag anders zien?  Jongeren krijgen vanuit de gemeente Duiven de ruimte om eigen initiatieven op te zetten, met ondersteuning van onze jongerenwerkers. Wil je dus iets graag veranderd zien? Kom dan vooral met jou ideeën met ons in gesprek en dan kijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Je kunt appen/berichten naar:

Jeroen Ruijters via 06-133 76 863, mail j.ruijters@santepartners.nl.