JONGERENCENTRUM CREON

Belangrijke mededeling in verband met de coronamaatregelen 

Update 12 februari 2021

 

Creon is gesloten voor groepswerk, maar open voor individuen. Wij volgen daarbij de landelijke Corona maatregelen. Dit betekent in elk geval:

 

♦ Iedereen van 13 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand van elkaar, jongeren van 10 t/m 12 jaar hoeven dit niet.

♦ Iedereen van 13 jaar en ouder draagt een mondkapje in het jongerencentrum, zodra je op een vaste plek zit (barkruk/stoel/bank) mag je mondkapje af.

♦ Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen.

♦ Barverkoop is momenteel niet toegestaan, wel kan je gebruik maken van koffie/thee/ranja/water.

♦ Vrijwilligers kunnen aan de slag bij Creon om online activiteiten uit te voeren en om activiteiten voor te bereiden voor als we weer open mogen.

♦ Jongeren coaching kan gewoon doorgaan op afspraak.

 

Op dit moment hebben we alleen online activiteiten. Volg ons op Instagram, Facebook of op TikTok.

Over Creon

Creon is het jongerencentrum in Westervoort voor jongeren tussen 10 en 23 jaar. In en vanuit Creon is er heel veel te doen! Jongeren zelf organiseren activiteiten en party’s, er zijn diverse chill-out middagen en avonden waar je met je vrienden kan komen, maar ook nieuwe vrienden kan ontmoeten, er is een gamecafé met zware gamepc’s en diverse gameconsoles, je kan er met muziek aan de slag; als band, dj, zanger(es) of zelfs met licht- en geluidtechniek, er is een groot buitenterrein met een groot street skate park en we zijn bij grote activiteiten in en om Westervoort te vinden.

 

In het jongerencentrum werken 2 jongerenwerkers die de stagiaires en de vele vrijwilligers ondersteunen, en er zijn 2 jongerencoaches die je verder kunnen helpen bij al je vragen, of er voor je kunnen zijn als je gewoon even je verhaal kwijt wilt.

Wat kunnen wij voor je doen? En waar wil je meer informatie over?

Klik op het betreffende onderwerp en je wordt direct doorgestuurd!

Sociale vaardigheidstrainingen

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert weerbaarheidstrainingen voor jongeren uit groep 7 & 8 en uit
klas 1 & 2.

Jongerencoaches

Veel jongeren vinden het een grote stap om met hun probleem naar een instantie te gaan. Soms is het ook makkelijker op te lossen. Een jongerencoach kan samen met jou kijken waar je tegenaan loopt en zorgt laagdrempelig voor gesprekken en/of trainingen.

Over Creon

Veel mensen kennen Creon wel van naam, maar ze weten niet precies wat we nou allemaal doen. Daarom hebben we een leuke lipdub bedacht, waarbij je gelijk een goed beeld van ons krijgt! Dit is Creon! Lipdub jongerenwerk Creon 2016 from De Beeldbuis on Vimeo.

Contact met Jongerencentrum Creon

Heb je vragen, wil je iemand spreken of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar onze openingstijden?
Je kan ons ook volgen op Instagram, Facebook of op TikTok.