JONGERENWERK

Het jongerenwerk van Creon wordt uitgevoerd vanuit jongerencentrum Creon. Vanuit hier werken twee jongerenwerkers, twee combinatiefunctionarissen sport & Jongeren op gezond gewicht (JOGG), een jongerencoach, diverse vrijwilligers en vele stagiaires. De jongeren bedenken en organiseren vele activiteiten en voeren deze met ondersteuning van de jongerenwerkers uit.

 

Ook voorzieningen en voorlichtingen op diverse leefgebieden van jongeren (onderwijs, arbeid, sport, cultuur (muziek), gezondheid, vrije tijd etc.) wordt door dit team ontwikkeld. Naast het jongerencentrum biedt het jongerenwerk ook ambulant jongerenwerk voor groepen jongeren op straat, en zijn we te vinden in scholen, bij wijkverenigingen en sportclubs.

Voor wie is het jongerenwerk

 

Het jongerenwerk is er voor alle jongeren uit Westervoort van 10 t/m 23 jaar. Bij ons kun je je talent ontwikkelen, chillen, gamen, muziek maken, vrijwilliger zijn, praten met gelijkgestemden, muziekavonden met een DJ en nog veel meer.
We gaan er natuurlijk vanuit dat je prettig gezelschap bent, dat zijn wij ook 😉 en als dat wat lastig voor je is, dan kunnen we samen met jou werken aan sociale vaardigheden.

 

Misschien wil je dit ook nog weten: repressief optreden ligt bij de politie en hulpverlening bij hulpverleningsinstanties. De jongerenwerkers signaleren, activeren, verwijzen door en ondersteunen bij participatie, de jongerencoaches helpen je alleen als je dit zelf wilt.

Contact met Jongerencentrum Creon

 

Heb je vragen of wil je iemand spreken? De jongerenwerkers Ruben en Suzanne zijn mobiel te bereiken:
Ruben Swinkels op 06-8324 0542 en Suzanne Hartemink op 06-2377 5132.
Ons adres en onze openingstijden staan op de contactpagina.
Je kan ons ook volgen op Instagram, Facebook of op TikTok.