GAME CAFÉ WESTERVOORT

Het Game Café is een plek waar gamers “jong en oud – man of vrouw” met een passie voor videogames samen komen en samen gamen. Wij zullen de hardware regelen plus de games en jullie een goed humeur! Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een laptop of iets dergelijks mee te nemen. Welk hardware zal er aanwezig zijn?  Wij zullen zoveel mogelijk opzoek gaan naar de nieuwste snufjes: denk hierbij aan de nieuwe console generatie, ontwikkelingen op het gebied van VR, high-end game pc’s en ga zo maar door.

 

Waarom een Game Café?


Door jullie het vertrouwen te geven dat je bij ons echt een leuke tijd kunt hebben en je passie kunt uitvoeren met andere gamers, daarom willen we ons met dit project graag richten op: alles op het gebied van gaming aan de man te brengen,  het verminderen van eenzaamheid onder gamers en uiteraard een leuke tijd te hebben met elkaar.

 


Technologische snufjes 

 

De meeste ontwikkelingen zoals jullie vast weten kosten klauwen met geld en het duurt meestal een paar jaar voordat het betaalbaar wordt voor de normale consument. Door deze Game Café op te richten kunnen wij via sponsors jullie nu al kennis laten maken met deze ontwikkelingen. Maar uiteraard bepaal jij waar wij de focus op zullen leggen; door middel van de enquête in te vullen!

 

Broeder en zusterschap

 

De meeste gamers zitten vaak alleen thuis te gamen, soms is het lastig om contact te maken met andere mensen die ook graag gamen in je omgeving of daar buiten. Dit gebeurt veel online, want online is het gemakkelijker om iemand te vinden die de zelfde game-interesse heeft. Een ongewenst gevolg kan echter zijn dat je je daarmee isoleert van je directe leefomgeving en daar hopen wij verandering in te brengen. Misschien ontmoet je op het Game Café wel een nieuwe vriend of vriend of in het mooiste geval een partner die jouw interesse met gamen ook deelt.

 

Openingstijden

 

Het Gamecafé is elke woensdagavond geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Je bent van harte welkom in het Creon gebouw aan De Rosmolen 27 in Westervoort.

 

Game Café Westervoort online! 

https://www.facebook.com/Game-Café-Westervoort-100446444879018

 

Binnenkort meer informatie! 

Voor vragen kun je terecht bij Creon, of mail naar gamecafewestervoort@gmail.com.
Je kan ook contact opnemen met Ruben Swinkels, tel. 06-83240542 of via de mail r.swinkels@santepartners.nl.

Game Café Westervoort in 3D.

Voorproefje!

Huidige situatie

Dit zijn de plannen

Contact met Jongerencentrum Creon

 

Heb je vragen of wil je iemand spreken? De jongerenwerkers Ruben en Suzanne zijn mobiel te bereiken:
Ruben Swinkels op 06-8324 0542 en Suzanne Hartemink op 06-2377 5132.
Ons adres en onze openingstijden staan op de contactpagina.

Je kan ons ook volgen op Instagram, Facebook of op TikTok.