JONGERENCENTRUM CREON

Over Creon

Creon is het jongerencentrum in Westervoort voor jongeren tussen 10 en 23 jaar. In en vanuit Creon is er heel veel te doen! Jongeren zelf organiseren activiteiten en party’s, er zijn diverse chill-out middagen en avonden waar je met je vrienden kan komen, maar ook nieuwe vrienden kan ontmoeten, er is een gamecafé met zware gamepc’s en diverse gameconsoles, je kan er met muziek aan de slag; als band, dj, zanger(es) of zelfs met licht- en geluidtechniek, er is een groot buitenterrein met een groot street skate park en we zijn bij grote activiteiten in en om Westervoort te vinden.

 

In het jongerencentrum werken 2 jongerenwerkers die de stagiaires en de vele vrijwilligers ondersteunen, en er zijn 2 jongerencoaches die je verder kunnen helpen bij al je vragen, of er voor je kunnen zijn als je gewoon even je verhaal kwijt wilt.

Wat kunnen wij voor je doen? En waar wil je meer informatie over?

Klik op het betreffende onderwerp en je wordt direct doorgestuurd!

Sociale vaardigheidstrainingen

Het valt niet altijd mee om als tiener voor jezelf op te komen. Hoe zeg je “nee” tegen je vrienden en hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Jongerencentrum Creon organiseert weerbaarheidstrainingen voor jongeren uit groep 7 & 8 en uit
klas 1 & 2.

Jongerencoaches

Veel jongeren vinden het een grote stap om met hun probleem naar een instantie te gaan. Soms is het ook makkelijker op te lossen. Een jongerencoach kan samen met jou kijken waar je tegenaan loopt en zorgt laagdrempelig voor gesprekken en/of trainingen.

Over Creon

Veel mensen kennen Creon wel van naam, maar ze weten niet precies wat we nou allemaal doen. Daarom hebben we een leuke lipdub bedacht, waarbij je gelijk een goed beeld van ons krijgt! Dit is Creon! Lipdub jongerenwerk Creon 2016 from De Beeldbuis on Vimeo.

Contact met Jongerencentrum Creon

Heb je vragen of wil je iemand spreken? De jongerenwerkers Ruben en Suzanne zijn mobiel te bereiken:
Ruben Swinkels op 06-8324 0542 en Suzanne Hartemink op 06-2377 5132.
Ons adres en onze openingstijden staan op de contactpagina.
Je kan ons ook volgen op Instagram, Facebook of op TikTok.