Huis van Droo opent de deuren tijdens Week van de Ontmoeting

10 sep Huis van Droo opent de deuren tijdens Week van de Ontmoeting

In de gemeente Duiven hebben diverse verenigingen en stichtingen elkaar gevonden in de Week van de Ontmoeting. Deze editie vindt plaats van 30 september t/m 7 oktober a.s. Stichting Mikado doet ook mee.

Maaike van den Brink is blij met de Week van de Ontmoeting. “Het is belangrijk om aandacht te schenken aan mensen die zich eenzaam voelen”, zegt Maaike, die het bijzonder vindt dat organisaties samen de handen ineenslaan. “We versterken elkaar en maken er daardoor een mooie week van.”

Programma Huis van Droo
Huis van Droo heeft deze editie zowel activiteiten voor jongeren als voor volwassenen/ouderen.
Op maandag 4 oktober is er een bordspellenavond. Dit is speciaal voor alle inwoners in Duiven en Westervoort van 17 tot en met 27 jaar die het leuk vinden om gezellig diverse bordspelletjes te komen spelen. Denk hierbij aan 30 Seconds, Catan, Risk, Tetris, Ticket to Ride of pokeren. Bart en Jeroen van het jongerenwerk organiseren deze avond.
Op de woensdagochtend 6 oktober is er een koffieochtend voor volwassenen en ouderen. In de middag is er de ‘Ontmoeting rondom levensvragen’ door Dolf Mulder en in de avond is er met Heleen v/d Hurk een groepsgesprek voor naasten van mensen met dementie of niet aangeboren hersenletsel.

Aanmelden
Maaike: “In het Huis van Droo zit de buurtlounge, dit is een plek waar je andere mensen ontmoet. Hier vul je samen, naar eigen wens, je dag leuk en zinvol in. Iedereen is altijd welkom om aan te sluiten, al moet je je in de Week van de Ontmoeting wel aanmelden. Dat heeft te maken met de coronaregels.”
Check de agenda op www.duiven.nl/week-van-de-ontmoeting en meld je daar aan of bel voor ondersteuning naar Mikado, bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur via (0316) 250700.