Het Maatschappelijk Werk is er voor iedereen!

10 jun Het Maatschappelijk Werk is er voor iedereen!

Vragen en problemen, groot of klein, horen bij het leven. Meestal komt u daar zelf op eigen kracht of met steun van uw directe omgeving wel uit. Maar als dat niet lukt of u wilt het bespreken met een deskundige buitenstaander, dan kunt u terecht bij het Maatschappelijk Werk.

U kunt met veel verschillende vragen en problemen bij het Maatschappelijk Werk terecht. Denk hierbij aan vragen over relaties, echtscheiding, opvoeding, financiën en administratie, werk, huiselijk geweld, rouw en verlies.

Groepen
Naast individuele gesprekken biedt het maatschappelijk werk regelmatig een aanbod in groepsverband. Zo is er bijvoorbeeld een sociale vaardigheidstraining voor kinderen en een assertiviteitstraining voor volwassenen, neem contact op voor aanmelding of meer informatie.

Kosteloos
Voor inwoners van gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar zijn er geen kosten verbonden aan de hulp van het Maatschappelijk Werk. Ook een verwijzing is niet nodig. U mag zelf rechtstreeks contact opnemen. U kunt dan wat gegevens achterlaten en wordt vervolgens teruggebeld door een maatschappelijk werker om een eerste afspraak te maken.

Aanmelden
U kunt contact opnemen met het Maatschappelijk Werk via de Klantenservice: telefoonnummer 0900-8433.