Het Financieel Trefpunt helpt u op weg

25 aug Het Financieel Trefpunt helpt u op weg

Ook in deze zomermaanden staan de mensen van het Financieel Trefpunt wekelijks voor u klaar in Duiven en Westervoort. Het maatschappelijk werk en sociaal raadslieden bieden samen met vrijwilligers en tolken hulp bij vele financiële vragen.
Bijvoorbeeld: gemeentelijke belastingen, kwijtscheldingsverzoeken, toeslagen, zorg- en ziektekosten, minima-regelingen, inkomstenbelasting, budgetproblematiek en schulden. Soms kunnen we een doorverwijzing doen naar de Thuisadministratie voor hulp bij het op orde brengen van uw papieren of betalingen. Of we doen een beroep op de Formulierenbrigade die u thuis verder op weg kan helpen bij het invullen van een formulier en het aanleveren van documenten.

U bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen! Dit kan op dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur in de Nieuwhof in Westervoort en woensdag van 13.30 tot 15.00 uur in Huis van Droo in Duiven.

Interesse om een keertje mee te draaien of als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? Neem contact op voor meer info via info@mikado-welzijn.nl of 0316-250700.