Het Dienstencentrum is op zoek naar u!

22 okt Het Dienstencentrum is op zoek naar u!

In het Dienstencentrum werken vrijwilligersorganisaties uit Westervoort en Duiven samen om vragen van inwoners te beantwoorden. Elke ochtend zitten medewerkers van het Dienstencentrum in het kantoor van Mikado klaar om binnenkomende telefoontjes te beantwoorden.

Inwoners kunnen het Dienstencentrum bijvoorbeeld bellen met vragen over

  • Vervoer
  • Informatie en advies over zorg en welzijn
  • Taalondersteuning
  • Klusjes in en om het huis
  • Jongeren coaching
  • Mantelzorgondersteuning
  • Thuisadministratie
  • Informatie over activiteiten (koffie drinken, wandelen, samen eten).

 

Daarnaast houdt het Dienstencentrum de sociale kaart bij en heeft contact met de gemeenten en verschillende zorginstellingen zoals huisartsen en thuiszorg.

Misschien vindt u het leuk om een ochtend per week mee te draaien in het Dienstencentrum. Het enthousiaste team vrijwilligers kan altijd extra ondersteuning gebruiken om de telefoontjes in de ochtenduren te verwerken. Het team zoekt nieuwe medewerkers die het leuk vinden om samen te werken, de vragen van inwoners te beantwoorden en enige ervaring hebben met het werken op de computer.

Bent u betrouwbaar en enthousiast, heeft u gevoel voor humor, kunt u goed samenwerken, weet u de weg op de computer en kunt u prima een telefoongesprek houden, dan zijn we op zoek naar u!

Wij bieden u een gedegen inwerkperiode, een gezellig team, deelname aan scholingsactiviteiten en ondersteuning bij uw vrijwilligerswerk. Een keer per maand komt het team bij elkaar voor een kort overleg en natuurlijk worden de vrijwilligers uitgenodigd voor onze jaarlijkse gezellige kerstbijeenkomst.

Heeft u interesse, neem dan vooral contact met ons op. Tijdens een gesprek kunnen we u meer informatie geven over het Dienstencentrum en de werkzaamheden.

U kunt elke werkdag tussen 09.00 en 12.30 uur terecht bij het Dienstencentrum op nummer 0316-282032. Mailen kan ook: dienstencentrum@mikado-welzijn.nl.