Het Dienstencentrum is er ook voor u!

21 feb Het Dienstencentrum is er ook voor u!

Niemand kan alles alleen in het leven. Maar samen komen we een heel eind. Heeft u hulp nodig of iemand uit uw omgeving en is er niemand in uw omgeving die kan helpen? Bel dan het Dienstencentrum!

In het Dienstencentrum werken vrijwilligersorganisaties uit Westervoort en Duiven samen.
U kunt het Dienstencentrum bijvoorbeeld bellen voor vragen over vervoer, klusjes in en om huis, mantelzorgondersteuning, thuisadministratie, taalondersteuning en informatie over zorg of welzijn.

Het Dienstencentrum is er ook voor vragen over verschillende activiteiten.
Wilt u bijvoorbeeld weten wat er allemaal wordt georganiseerd in de gemeente Duiven/ Westervoort of zoekt u een hobbyclub, dan denken we uiteraard graag met u mee. Er worden tientallen activiteiten georganiseerd, maar een kop koffiedrinken of gezamenlijk eten is ook mogelijk.

Het Dienstencentrum houdt de sociale kaart bij en heeft contact met de gemeente en verschillende zorginstellingen zoals huisartsen en thuiszorg.

Zelf een rol spelen bij het Dienstencentrum? Graag!
Het Dienstencentrum is de plek voor wie hulp nodig heeft. Maar het is ook de plek voor mensen die iets willen betekenen voor anderen. Misschien vindt u het leuk om mee te draaien in het Dienstencentrum. Het team vrijwilligers kan altijd wat extra ondersteuning gebruiken om de telefoontjes in de ochtenduren te verwerken.
Daarnaast zijn we dringend op zoek naar klusvrijwilligers. Heeft u een uurtje per week over en vindt u het leuk om iemand te ondersteunen bij het doen van bijvoorbeeld de boodschappen, een autoritje of een klusje in huis of in de tuin, dan zijn wij op zoek naar u.

U kunt elke werkdag met uw vragen tussen 09.00 en 12.30 uur terecht bij het Dienstencentrum op nummer 0316-282032. Mailen kan ook: dienstencentrum@mikado-welzijn.nl