Gratis yogalessen van Annet

07 sep Gratis yogalessen van Annet

Veel mensen staan onder druk en ervaren stress. Yoga is een methode die helpt stress te verminderen. De ontspannings- en ademhalingsoefeningen brengen uw geest tot rust en uw lichaam wordt krachtiger en flexibeler. Annet Schriemer is yogalerares en organiseert yogalessen voor mensen uit Duiven die dit normaliter niet kunnen betalen.

 

Gezond voor lichaam en geest

Annet: “Of je nou jong of oud bent; Iedereen kan yoga beoefenen. Het helpt je ontspannen en is goed voor je lichaam. Bovendien is het beoefenen van yoga enorm leuk.” Het steekt Annet dat het volgen van yogalessen niet voor iedereen is weggelegd. “Ik gun iedereen de ontspanning en het plezier van yoga. Daarom heb ik besloten gratis yogalessen te geven aan mensen die een Gelrepas bezitten. Ook mensen die geen Gelrepas hebben, maar wel moeite hebben met het betalen van lesgeld zijn bij mij welkom.”

Een klein steentje bijdragen aan een betere wereld

Annet vindt het belangrijk iets te kunnen betekenen voor anderen. “Maar de deelnemers zelf kunnen ook iets voor een ander doen. Een vrijwillige bijdrage aan een project in Nepal voor straatkinderen is niet verplicht, maar het mag wel. Al is het maar 10 cent, het gaat om het idee.” De zaalruimte wordt gratis ter beschikking gesteld door Budovereniging Yusei Gachi. Mikado heeft een bemiddelende rol gespeeld via het project Aangenaam.

Elke vrijdagochtend yogales

Vanaf 1 september vinden de yogalessen van Annet elke vrijdagochtend plaats aan de Eltensestraat 2 in Duiven. De lessen starten om 09.15 uur (inloop vanaf 9 uur) en duren tot 10.45 uur. Daarna is er tijd om thee met elkaar te drinken en na te praten. Bent u 16 jaar of ouder en beschikt u over een Gelrepas, dan kunt u zich daar melden. Heeft u geen Gelrepas of heeft u nog vragen over de lessen, belt u dan met Annet: 06-43830622.