Thuisadministratie

THUISADMINISTRATIE

DE THUISADMINISTRATIE IS ER VOOR U!

 

 

Kent u dat? De enveloppen blijven binnenkomen, u legt ze netjes op een stapel op de kast of direct in een lade. Lastiger nog: u krijgt e-mails binnen. Digitale rekeningen, formulieren of ingewikkelde berichten van de overheid.  U zegt tegen uzelf dat u daar wel een keer naar kijkt, komende week of zo. De dagen en weken gaan voorbij. De enveloppen stapelen zich op en de e-mails verdwijnen langzaam uit het zicht. U ziet steeds meer op tegen het openen van de post of het lezen van de mail.

U wilt wel, maar het lukt niet… Misschien komt dit omdat u voorheen een partner had die de administratie verzorgde, misschien bent u ziek geworden of begrijpt u soms niet wat u moet doen met allerlei formulieren.

 

Als er niemand in de directe omgeving is die u kan helpen, bent u voor u het weet het overzicht over uw financiën kwijt of loopt u bij instanties achter de feiten aan.

Tijd voor hulp van de Thuisadministratie!

 

 

Wij helpen u graag

 

Thuisadministratie is er voor inwoners van Duiven en Westervoort die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben bij het regelen van hun financiële administratie of het invullen van formulieren.

Enthousiaste en kundige vrijwilligers zijn er om u stap voor stap te begeleiden naar het op orde brengen van uw administratie. Zo heeft u aan het einde weer overzicht over uw eigen administratie.

 

 

Zo kunt u ons bereiken

 

Wilt u meer informatie over de Thuisadministratie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Mikado Welzijn, Fuutstraat 50, 6921 WJ Duiven.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur op nummer 0316 – 250700.

Mailen kan ook: info@mikado-welzijn.nl.