Eindeloos musiceren voor JOU!

21 feb Eindeloos musiceren voor JOU!

Op 15 februari start het project Eindeloos Musiceren in Duiven. Een muzikaal project waaraan iedereen van alle leeftijden mee kan doen.  Eindeloos musiceren is een samenwerking tussen Kunstwerk!, het Musiater en welzijnsorganisatie Welcom in samenwerking met Stichting Mikado.

Lijkt het jou leuk om 15 weken lang elke week 1 uurtje bezig te zijn met alles wat met muziek te maken heeft? Geen ervaring? Geen probleem! Plezier en gezamenlijk muziek maken staan voorop. Deze 15 lessen worden begeleid door professionele muziekdocent, tekstschrijvers en componisten. Met hun hulp kun jij je muzikale en culturele vaardigheden uitbreiden en ontwikkelen. Denk hierbij aan zingen, muziek maken, spelvormen en bewegen.

Waar mogelijk betrekken wij lokale muziekverenigingen, Liemers Jeugdorkest en het Liemers Jeugdkoor bij het project. Tijdens de muzieklessen wordt er kennis gemaakt met popcultuur, zoals rap. Gezamenlijk wordt er toegewerkt naar een aantal eindvoorstellingen in de Cultuur- en Erfgoedpact periode, met als thema “Leven in de Liemers”.

Start: vrijdag 15 februari a.s. van 10.00-11.00 uur bij Mikado, Fuutstraat 50 te Duiven (Huis van Droo). Voor vragen of deelname kun je contact opnemen met Stichting Mikado op
tel. 0316-250700 of mailen naar g.kemperman@mikado-welzijn.nl.