Week van de ontmoeting

PROJECTGROEP SAMEN TEGEN EENZAAMHEID
ORGANISEERT JAARLIJKS DE
WEEK VAN DE ONTMOETING

Elk jaar is er de Week van de Ontmoeting. Deze week is altijd in de 1e week van oktober en sluit aan bij de landelijke week tegen eenzaamheid.

Een werkgroep van betrokken inwoners en professionals slaan dan samen de handen ineen om er een mooie week voor iedereen van te maken vol ontmoeting en contact!

 

Dit doet zij niet alleen, steeds meer organisaties sluiten zich aan om tijdens de week aandacht te besteden aan het thema eenzaamheid en door activiteiten te organiseren of open huis te geven.

 

Bent u benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt tijdens de week? Hou dan de plaatselijke krant en de gemeentepagina goed in de gaten in de maand september, daar vindt u de actuele stand.

 

Wilt u graag iets betekenen tijdens de week? Bijvoorbeeld door een activiteit te organiseren of door aandacht te besteden aan de week? Neem dan even contact op met de werkgroep. Zij denken graag met u mee.

U kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp: Week van de ontmoeting

  Uw bericht

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens op onze website. Voor meer informatie bekijk onze Privacyverklaring.

  Foto’s van de kick-off van de Week van de ontmoeting 2021: