Signaalpunt – melding doen

SIGNAALPUNT EENZAAMHEID

DUIVEN EN WESTERVOORT 

 

 

De gemeenten Duiven en Westervoort vinden het bestrijden en voorkomen van eenzaamheid belangrijk. Daarom is in samenwerking met Mikado Welzijn/Santé Partners het Signaalpunt opgezet.

 

Het doel van het Signaalpunt is om nog meer inwoners die zich eenzaam voelen te bereiken en te ondersteunen. Via een online formulier kunt u een signaal afgeven als u zich eenzaam voelt.  Een medewerker van Mikado/Santé Partners neemt dan binnen 3 dagen contact op en bespreekt de situatie met u. We kijken samen naar uw mogelijkheden om uw gevoel te verminderen. Soms is één gesprek al voldoende om verder te kunnen. Soms is er wat meer nodig.

Onze medewerkers staan in nauw contact met andere vormen van hulp en kunnen u verder verwijzen. Bijvoorbeeld naar de huisarts, een jongerencoach, een kwartiermaker, een adviseur zorg en dienstverlening of naar het algemeen maatschappelijk werk.
Uiteraard kunt u ons ook bellen op nummer 0316-250 700.

 

Ook als u zich zorgen maakt om een ander die zich mogelijk eenzaam voelt,  kunt u dit aangeven op onderstaand formulier van het Signaalpunt.

Vul hier het formulier van het Signaalpunt in: