Eenzaamheid onder jongeren

EENZAAMHEID ONDER JONGEREN

 

Samenkomen met jongeren

 

Weet je niet hoe je je vrije tijd in moet delen? Je bent bijvoorbeeld geen lid van een vereniging, vindt het lastig om contact te leggen met mensen of misschien heb je niet zoveel vrienden waar je tijd mee kan doorbrengen. Zeker in deze coronatijd kan het soms aardig alleen voelen, maar dat hoeft zeker niet!
Het Signaalpunt geeft ons de mogelijkheid om jou te zien of om gezien te worden.

 

Ook wanneer je zorgen hebt over iemand in jouw omgeving, kun je bij dit signaalpunt terecht. Zie jij dat iemand bijvoorbeeld vaak alleen is, moeite heeft om contact te maken met leeftijdsgenoten of veel op zijn/haar kamer te vinden is, dan horen wij dit graag!
Zorg voor elkaar door op elkaar te letten.

 

Op de site kan je melden wanneer je het gevoel hebt dat een situatie als deze zich voordoet.

SIGNAALPUNT EENZAAMHEID DUIVEN EN WESTERVOORT 

 

De gemeenten Duiven en Westervoort vinden het bestrijden en voorkomen van eenzaamheid belangrijk. Daarom is in samenwerking met Mikado Welzijn/Santé Partners het Signaalpunt opgezet. Het doel van het Signaalpunt is om nog meer jongeren die zich eenzaam voelen te bereiken en te ondersteunen. Via een online formulier kan je een signaal afgeven als je je eenzaam voelt.

Ook als je je zorgen maakt om een ander die zich mogelijk eenzaam voelt,  kan je dit aangeven op het formulier van het Signaalpunt.

 

NAAR SIGNAALPUNT